Sunday, May 12, 2013

Ahad yang sangat enjoy... =)



hari ini hari ahad. ingat nak pergi mid valley.. nak ke expo mom & baby. tapi dah xlarat dah nak jalan2. so duduk je lah rumah diam2. lagi pun dah xde apa dah yang nak dibeli nya.. semua dah cukup lengkap dah. kalau pergi pun.. mungkin aku akan beli baju2 baby je.. nasib baik badan xlarat... kalau larat habis duit mama dan ayah ye.. huhuhu....

so duduk diam2 je lah dekat rumah. kemas rumah... buat apa yang patut. dan hari ni sangat best. sebab seharian duduk tergolek atas katil... baring2 atas sofa... men internet. men game. tapi letih jugak lah. sebab kalau baring lama2 sangat pun.. xbest jugak. lepas dah penat baring.. duduk pulak. dah penat duduk baring pulak. biasa lah... dah 9 bulan...

p/s : rupa2 nya best jugak ye duduk rehat2 seharian dekat rumah. buat kerja rumah. kemas apa yang patut. seminggu dah penat kerja... lepas tu ahad lepak2 dekat rumah je.


0 comments: