Thursday, July 26, 2012

night mask nutox



yeaahhh.. seriously sangat2 suka lah dengan night mask nutox ni. senang je nak pakai. dia macam krim.. just ambil sikit je.. xpayah banyak2. nutox ni kan product yang jimat. sebab amek sikit je... dah cukup untuk 1 muka. range harga pun xde lah mahal.. tu pun boleh pakai untuk 2 bulan lebih. bila dah rata kan ke seluruh muka... boleh lah tidur. kulit muka akan rasa tegang cikit. xde tegang sangat2. kalau sangat2 bahaya pulak untuk jangka masa panjangkan. esok pagi bangun2 dah boleh cuci.. lepas tu cuci muka dengan pencuci muka nutox. terasa sangat segar kulit muka... =) =) sekian terima kasih.. terima kasih nutox.. kerana meyediakan mask yang senang untuk dipakai.. =) = )

0 comments: