Monday, July 9, 2012

Cabaran... yeaahh... =)





selamat petang semua.. emm.. hari ni sleeping day.. sebab baru lepas kerja malam. sangat2 mencabar kerja semalam.. sejuk + batuk + selsema + nak demam. balik2 tadi terus tukar baju landing time.. =) mula2 memang dah xlarat.. tapi disebabkan puan muda ayu ni kuat.. hehe.. ah malas lah nak layan sakit ni.. kang kalau layan lagi teruk... ignore kan je.. bangun2 terus kemas2 cikit rumah. alah duduk 2 orang je. mana nak sepah mana pun. cuma rumah ni cepat berhabuk.. jadi kena lah sapu setiap hari.. kalau malas sangat vakummmm je.. hehe.. =) 

p/s : tapi kalau demam tu teruk sangat... guna lah benefit yang hospital sediakan.. jumpe doctor.. amek panadol.. ubat selsema.. ubat batuk. =) =) tapi kan kerja dekat pharmacy.... macam dah tau je apa doctor MO nak bagi.. huhuhu... =) =) 

0 comments: