Tuesday, November 22, 2011

Senyum =)



morning semua =) mula kan hari anda dengan senyuman.... senyum..free je kalau senyum..so jom lah kite senyum banyak2 ye  =) alhamdulillah habis dah night duty for second night.. masa untuk balik kampung =) hehe...aku sukeeee...!! baju dekat ampaian aku dah angkat..dah lipat.. barang2 dah siap pack.. semua dah lah..hehe.. semangat nya nak balik kampung!! =)

lepak2 sementara tunggu baju dekat mesin siap.. sebelum balik kampung.. pekara wajib buat adalah pastikan semua barang2 siap dikemas... baju2 siap dibasuh.. sebab kang dah balik cini mesti penat kan.. dengan baju yang nak kena kemas lagi.. so daripada buat kerja yang bertimbun2 baik kita settle kan mana yang boleh di settle kan.... nak2 pulak..sejak2 dah keje ni.. malas tu makin menjadi2. huhuhu....

0 comments: