Saturday, November 5, 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha..



selamat menyambut hari raya aidiladha.. =) wow..!! tahun ni berkorban lah cikit.. raya kena kerja kan. dekat rumah ni.. tinggal lah sorang2 kan. nasib baik esok time raya kerja double.. isnin pun kire cuti kan.. sebab PH jatuh hari ahad.. so isnin pun kire dapat cuti.. tapi...tapi aku kena kerja jugak.. dan nasib baik lah kerja pun double.. so xde lah bosan sangat duduk rumah sorang2 kan.. lepak2 dekat tempat kerja lagi bagus.. duit pun masyuk kan... huhu.. i like lah. tapi xnak lah claims duit.. nak claims hours.. leh aku cuti lama2. cuti AL pun dah tinggal berapa kan... nyawa2 ikan je annual leave aku tu

kepada mak.. abah.. and adik2.. selamat hari raya... maaf zahir dan batin. kepada abang aku yang balik kampung tu.. kang dah balik shah alam.. jangan lupa bawak balik sup2 daging cikit.. fulamak.. sup tu kalau panas2.. makan dengan nasi putih... taruk cikit sambal kicap.. memang sedop lah kan. yum2.. sedap nya lah... time raya haji semua menu berasas kan daging lembu.. mak aku lah kesian.. kadang2 sampai nak pening2 bau lembu yang banyak.. sebab dia yang masak..hehe.. aku.. tukang makan n tukang kemas dapur je. ngeh2..

p/s : selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua umat islam yang menunai kan ibadah haji... =)

2 comments:

Ku Azhar said...

slmt ari raya!! :)

aYu said...

selamat hari raya =)