Wednesday, November 16, 2011

Balik kampung =)



selamat tengah hari dunia... wa syok nya hari ni off day.  segala energy yang dah hilang dari minggu lepas aku dah topup ke tahap maximum. bila bangun2 jer.. pening pulak kepala ni..huhu. tu lah orang cakap lepas subuh jangan tidur. buat apa yang patut kan.

rindu mak sangat2.... sangat2... semoga bila balik kampung minggu depan..segala kegusaran dihati... segala kesedihan dihati akan hilang. sebab bila duduk kampung seronok. sebab ade mak. semoga 9 hari tu akan berlalu dengan lambat sangat2.

xsabar nak balik kampung minggu depan. kalau xnak balik cini dah boleh x?? huhu..sapa nak keja untuk aku lagi 5 tahun kan. hospital dah bayar kan semua.. sila lah berkhidmat lagi 5 tahun. malas nak kerja lebih2 masa ni. penat. huh!! memang penat pun kerja sekarang ni. nak2 lagi time PH kan. memang serik dah nak kerja double2 ni.




0 comments: