Friday, November 4, 2011

Over kau..



pukul 3 pagi.. semua kerja dah siap =) syukur.. masa untuk lepak2 kan diri sementara pape prescription datang menerjah ke pharmacy malam2 ni kan. lepak2 kanlah diri sambil melayan lagu2 di youtube.. layan2 kang tengah2 bulan berapa je GB yang tinggal.. huhu.. =) 

alhamdulillah.. kerja malam yang sangat2 enjoy.. lepak2.. dan relax...huhu.. xde lah busy sangat kan.... lagi 4 jam je nak balik.. balik2 kang.. tukar baju.. terus aku tarik selimut.. kita tidur dulu.. serius apa nak jadi.. jadi lah.. paling awal aku akan terjaga pukul 3.30 petang. lepas tu mula kelam kabut nak solat zohor... huhu

kang dah bangun cara macam tu.. mula lah nak mamai2 terlebih kan.. huhu.. serba xkena.. tension aku. kalau kerja malam..selalu nya hari sleep day aku confirm xberapa nak betul lagi.. time off day baru berada di paras yang normal.. normal sepenuh nya.. over kau cik ayu. nak lebih2 pulak kan.. 




0 comments: