Monday, January 9, 2012

Impianku... =)



wah.... sangat2 excited tadi sebab dapat merasa nek kereta BMW... cian kan aku.. huhu.. BMW... kereta idaman aku tu..!! emmmm.... syoik nya lah kalau impian menjadi nyata...=) yang pasti untuk merealisasikan impian.. usaha kena lah berganda kan. bukan cakap2 kosong je..!! usaha memang kena power lah.. yelah pape dekat dunia ni kalau nak kena lah berusaha kan.

lain betol lah kalau nek kereta mahal ni... sebenar nya tadi pergi jumpa kawan. alah gaji rm2k kalau duduk shah alam ni.. setakat nak makan.. bayar itu ini.. untuk diri sendiri.. cukup lah.. tapi nak shopping lebih2.. memang mintak sori lah kan.bila tengok tag harge.. selalu xjadi beli. nak2 lagi kalau nak kawin. kena usaha lebih. bersyukur memang bersyukur.. tapi teringin nak bagi mak.. abah.. adik2.. merasa duit lebih cikit.

tu lah kan.. setiap hari berdoa supaya dimurah kan rezeki.. dan alhamdulillah ALLAH pertemukan aku dengan business yang sangat2 power..!! ramai dah yang berjaya. memang ni rezeki yang ALLAH dah bagi. so.. aku lah yang kena usah berlipat kali ganda. bukan senang nak senang.. tapi insyaallah.. dengan usaha yang berganda2.. aku confirm boleh berjaya macam semua yang dah berjaya tu.

BMW...BMW.. malam ni nak mimpi keta BMW lagi... wahhhhh.......!!! akan aku tukar kan motor ego LC ku kepada BMW... !!!! lepas tu nak bawak mak.. abah... n adik2 jalan2... wahhhhhhh.. seronok nya...!!! aku suka!! aku suka..!!! memang lain lah rasa naik keta mahal ni... rasa smooth je perjalanan tu walaupun pecut punya lah laju kan.. gila power....!!! impian aku.. nak berjaya dunia dan akhirat!!! ~~amin~~


3 comments:

Dr Aisyah said...

Bia ada impian yang jelas maka tindakan kita pun akan hebat dan tepat.. Moga ayu akan memiliki kereta impian ayu itu suatu hari nanti...

aYu said...

dr aisyah.. time kasih =)

Anonymous said...

Assalamualaikom..akak nak tanye sikit boleh semasa akak duk hostel kpj ni dia ada limit untuk keluar ke atau boleh keluar sesuka hati je