Monday, April 2, 2012

Koset = sihat + cantik + anggun






penat nya rasa badan ni... rasa macam nak g spa.. nak urut2 satu badan ni... wow.. mesti lega kan badan ni. seronok2.. aisshh bila lah nak pergi kan. xpe2 kang setting dengan sapa2 kan. hari ni hari ahad.. hari ahad kena datang kerja.. kena buat stoke take... emm... cepat2 siap lah ye.. yes... alhamdulillah pukul 6 petang dah boleh balik. harap2 semua nya okey lah kan..

balik2 encik iwan ajak keluar... last2 lepas maghrib jugak keluar sebab dah nak masuk maghrib kan.. xbaik pulak nak keluar rumah bila nak senja2 kan. lepak2 kejap.. bersih kan diri.. siap2.. emm.. ingat nak tengok wayang cite mirror mirror.. tapi macam penat sangat pulak.. last2 singgah lalu je depan jusco bukit raja dan mid valley. cian encik iwan kena drive jauh2 kan..

sori lah awak.. saya macam penat lah.. =) last2 pergi makan dekat section 15 jer.  makan char kueh teow. lepak2 kejap layan mentor.. bayar.. dan balik. yeahhh xsabar nak balik kampung jumaat ni.. lepas kerja malam terus nak balik sabak bernam... nak pergi ipoh.. ada customer nak pakai koset. wahhh bagus2.. jom kita jaga badan sama2 ek... =) tahniah2.. =)

p/s : koset premium beautiful memang best.. beli sekali je.. tapi warranty seumur hidup.. =) setakat ni xpernah lagi jumpe barang yang warranty seumur hidup kan.. buat pelaburan sekali seumur hidup.. wanita.. hargai lah diri anda.. kerana diri anda begitu berharga... mencegah lebih baik dari merawat.. 70% kesihatan... 30% kecantikan.. sangat berpuas hati... =)

0 comments: