Wednesday, April 18, 2012

Mind set




selamat tengah hari semua.. hari ni kena kerja malam sebab gantikan tempat orang. xpe2 kena lah saling menolong... kan itu tanggungjawab kita sebagai pekerja...sebenar nya separuh minda dah menerima duty yang datang tiba2 ni.. tapi dalam masa yang sama separuh lagi masih diawang-awangan..

bosan jugak lah xtau nak buat apa sekarang ni.. perut xlah lapar sangat. kalau lapar kang aku start lah motor pergi beli makan dekat depan tu kan.. mind set dah set minggu ni kerja direct pukul 8.30 pagi..walaupun tidur lambat sampai pukul 3.30 pagi... bangun tetap awal.. bangun2 cik ayu..

nak cakap awal xlah awal sangat.. pukul 10 pagi dah bangun.. dan sekarang hasil nya.. mata sangat lah xmengantuk.. betul lah minda itu yang mengawal diri.. kalau minda kita kuat maka kita mampu jugak untuk jadi kuat dan lebih bersemangat. jadi kawal lah minda dengan perkara yang positive..

p/s : saya sayang mak saya... rindu dekat mak... semoga mak sentiasa sihat dan sihat dan sihat......


0 comments: