Tuesday, April 24, 2012

Akhirnya... aku rajin... =)



hari ni kerja petang. wah setelah sekian lama.. akhir nya mood untuk merajinkan diri sendiri telah hadir dengan sendiri tanpa dipaksa.. syabas2 cik ayu.. dengan rajin nya bangun vakum bilik... bersih kan kipas yang telah menebal dengan habuk..

basuh baju dinner.. basuh tudung2 yang perlu di cuci dengan tangan.. sangat rajin.. iron baju kerja pada pukul 12 tengah hari.. semoga akan kekal lah rajin ni.. sejak 2 menjak ni malas nya lah cik ayu ni... entah lah kenapa.. semua nya malas.. ayik delay2 je buat kerja.. =) =)

kerja hari ni pun xberapa nak busy sangat.. relax2 je... busy2 tu busy jugak. tapi xde lah sangat.. dapat lagi nak handle.. hari ni mood sangat baik.. sangat bagus... boleh bagi 10/10 lah. terima kasih mood.. kerana anda telah menceriakan hari tuan mu pada hari ini.. kehidupan pada tarikh 24.4.2012 sangat tenang.. sangat baik.. alhamdulillah.. =)


0 comments: