Wednesday, April 18, 2012

McDelivery for lunch




malas nya nak gosok baju kerja tolong2... kemalas nak mengosok baju kerja semakin menjadi2.. mungkin salah satu faktor nya adalah kerana pakai uniform kan.. tettttt.. alasan... kalau dah malas mengaku je kan senang.. xpayah nak cari alasan banyak2.. aisyyy... cik ayu...cik ayu...

dan disebab kan kemalasan jugak maka lunch disekali kan dengan minum petang... tepat pukul 5.15 petang McDelivery yang aku pesan sejam yang lepas tu sampai lah.. aduh sangat lapar perut .. sempat jugak angin masuk perut aku ni.. nasib baik xpengsankan.. kalau pengsan sapa nak kerja kan..hehe.. =)

best nya orang dah sampai rumah relax2 lepas tu makan malam.. aku baru nak pergi kerja.. haaa.. ni lah amanah... kan dah sign agreement masa mula2 masuk kerja.. so sila lah berkhidmat untuk patient yang perlukan ubat dimalam hari.. semoga adik2 yang demam cepat sihat ye...

menu : ayam spicy 2 ketul. bubur ayam large 2.. air milo ais medium 2.. yeah terbaik makan sorang2 je tu.. huhu.. tapi bubur tu 1 je makan... 1 lagi makan pukul 9.30 kang dekat tempat kerja.. sejuk pun sejuk lah bubur tu janji perut kena alas... nak makan nasi goreng2 xde selera... air milo 1 lagi simpan dalam peti ais.. wow.... best nya milo ais.. =) jemput makan ye kawan2... aku dah makan tadi... kenyang dah pun.. alhamdulillah... syukur dengan rezeki hari ni...

0 comments: