Friday, April 6, 2012

Hadiah untuk mereka..



yeaahhh... semua kerja untuk malam ni sudah siap.. sangat2 penat... tolong pinjam mata kejap.. tolong berjaga untuk aku.. mata aku sangat mengantuk.. huhu.. emm.. lagi 4 jam je nak habis shift malam for second night ni.. come on cik ayu.. come on... cik ayu kan kuat... waaa... xcukup tidur.. huhuhu...

wahhh sangat xsabar nak balik kampung.. nak jumpa mak.. nak jumpa abah... nak bagi hadiah dekat diaorang. harap2 mak dan abah happy.. walaupun hadiah aku ni xseberapa sangat kalau nak dibanding kan dengan kasih sayang mereka...  aku harap sedikit sebanyak dapat jugak happy kan hati mereka..

0 comments: