Tuesday, April 3, 2012

Jangan pandang2 movie



hari sabtu lepas tengok cerita jangan pandang2 dengan encik iwan.. ingat nak tengok cite mirror mirror.. memang aku dah bersemangat dah ni.. last2 cite tu start pukul 11.40 malam.. isykk xnak.. dah lah esok nak stoke take kan. last2 tanya encik iwan.. dia ajak tengok cite jangan pandang2. aku pun on je..

wah rasa macam dah lama sangat xtengok wayang.. memang lama lah.. so memang hari sabtu nak sangat tengok.. nak jugak.. terima kasih encik iwan kerana sudi melayan kerenah saya kan.. ye lah sapa lagi nak mengada2.. haha... dekat awak je lah..  =) terima kasih cyg ...

mula2 je cite tu start.. aku dah tutup muka masa si yaya mimpi dekat gua tu.. huhu.. aku tanya encik iwan.. eh awak.. cite ni seram ke?? dengan selamba encik iwan cakap.. mana ada.. cite lawak ni.. okey.. setelah berpuas hati aku pun diam lah kan.. sila layan ni cerita...

bagi aku cite ni best sebab zizan tu lawak.. aku gelak memang main lepas je lah.. suka2.. zizan memang lawak habis lah.. ayat2 dia tu kelakar. sampai kan ada sorang brother dalam wayang tu gelak bukan men besar lagi kan.. nak tengok muka xnampak pulak.. huhu

kalau ada sapa2 yang nak tengok wayang tu.. boleh lah tengok cerita ni... kalau nak gelak2 nak seram2 sikit boleh lah layan xbosan.. kalau aku cerita kang... xsyoik pulak kan.. =) sara ali tu comel kan..suka tengok dia.. sempoi habis.. suara pun comel je.. =)


0 comments: