Tuesday, April 17, 2012

Selamat hari jadi yana





sabar je lah kan dengan kelembapan Internet ni.. sabar2 cik ayu.. xbaik marah2... huhu. semoga dapat lah bersabar dengan jaya nya.. kalau xsabar dah lama aku baling moderm tu dekat bawah. baling jauh2... eh2 suka2 je nak baling kan dah lah berkongsi dengan kawan2... kalau hak persendirian boleh lah nak buat suka hati kan... nak buat macam mana pun xde orang nak marah...

tadi call mak.. nak wish birthday dekat yana.. mak cakap yana ada kelas tambahan. okey.. tunggu dalam pukul 10 baru call... adik2 perempuan aku ni memang tunggu2 sangat call dari abang2 n kakak dia kalau time birthday diaorang... alahai sedih pulak aku dengar mak cakap jangan lupa tau call balik.. dia memang tunggu kiteorang wish dia... kejap lagi kak ayu call tau.. tunggu.. =)

sayang sangat2 adik2 aku.... sangat2..muaaahhhh3... okey lah perut sudah berbunyi... laparnya.. nak makan... tengah hari tadi makan bee hon sup je.. so bila dah malam2 macam gini mula lah perut ni bernyanyi lagu macam2... sabar ye perut.. jangan sedih2 kejap lagi kita makan.. nak makan apa ye... nak minum apa ye.. yang pasti lepas bangun dari tidur petang tadi.. MOOD XDE..



0 comments: