Monday, April 16, 2012

Online dah sekarang




hari tu tanya abah... abah2.. abah dah amek kan ke borang2 yang berkenaan untuk proses akad nikah nanti.. abah pun cakap.. okey.. kang abah pergi amek kan dekat pejabat agama islam daerah sabak bernam. lepas tu esok nya abah call.. kakak.. diaorang cakap sekarang boleh isi melalui online.. dekat laman web JAIS

wow.. teknologi pun dah canggih.. bagus jugak.. sebab aku pun xbanyak cuti sangat. cuti simpan untuk kawin.. untuk raya.. memang cukup2 je lah kan. so benda ni sangat2 memudah kan urusan bagi bakal2 pengantin yang duduk jauh dari kampung.. memang senang lah.. jimat cuti.. masa..alhamdulillah..

kalau sapa2 yang duduk area selangor tu.. boleh lah masuk ke lama web JAIS..  ni dan tengok2 lah sendiri.. mula2 kena daftar dulu dekat situ.. lepas tu boleh lah klik mana2 item yang berkenanan. kalau nak semak samaada semua nya dah cukup ke x.. boleh lah klik sini untu buat semakan sendiri.


0 comments: