Sunday, December 18, 2011

Nasi lemak..




sabtu... 17.12.2011... bangun2.. kerja lah cik ayu... memang bajet nak bangun awal lah kan... last2 pukul 6.15 pagi terjaga.. terus cepat2 lah siap kan.. tapi dalam2 duk mengelabah... tetap relax.... huhu... bila pk2 balik.. pape pun tetap lambat jugak...!! memang lambat... 7.05 punch in tadi. sarapan makan nasi lemak.. bersama paru.. kuih 6 ketul. hehe.. tapi kuih makan tengah hari. spare sebab hari ni double duty.

sebenar nya duty aku dekat discharge.. tapi pagi2 lagi kak faiz mintak tukar... dia xlarat nak dispense.. mula2 aku tolak..sebab keje double kan.. last2.. xpe lah..xsampai hati pulak... dia pun tengah sarat kan. apa lah sangat nak dibanding kan penat aku dengan penat ibu mengandung yang tengah sarat tu. xpe2 aku gagah kan jugak untuk dispense hari sabtu.. huhu... hasil nya... memang penat. tu je.. lagi... sangat penat.. tu je..


0 comments: