Monday, December 12, 2011

Cuti..



selamat dah sampai rumah... shah alam... kembali lah kau cik ayu untuk menjalani semua nya seperti biasa. hehe. yeahhh.... welcome back.. selesai sudah urusan yang patut diurus alhamdulillah... syukur...syukur semua nya dipermudahkan. lega dah rasa nya.. =) terima kasih semua... =)

seronok sangat2 sebab dapat spend time lama2 dengan mak..adik2.. sejak dah kerja ni memang susah sangat nak dapat cuti.. nak2 lagi aku ni pulak nya kerja shift... so jadual kerja memang xpernah nak menentukan. sekejap kerja pagi... pastu petang... kang2 direct masuk 8.30pagi untuk seminggu.

keje malam memang dah confirm lah ade. tapi xkesah pun semua tu..sebab dah memang sedia paham kan. =) jadi kena lah pandai2 bahagikan masa untuk semua2 nya. nak buat perancangan kena awal2. kalau last2 minute memang susah. xpelah.. kesimpulan nya...sila bertindak dengan profesional.


0 comments: