Tuesday, December 13, 2011

Gigi tajam.


tolong2... gigi belakang sekali tu sakit...wa... !! sakit lah... sebab gigi tu tumbuh tajam dan agak condong sedikit. jadi kesian pipi aku.. habis luka ... isyk2!! xboleh jadi ni... nak kena jumpe doctor gigi ni. tapi...... xde masa...... boleh x kasi pinjam mase sape2?? ade x yang sudi kasi... hehe... shut up cik ayu... semua manusia yang hidup ni.. ALLAH dah bagi mase 24jam sehari.. so adil lah. =) cuma berbeza2 cara kita manfaatkan masa yang kita ada. masa xkan tunggu kita.. kita yang kena kejar masa.

agak2 kena operate ker kalau cabut gigi belakang sekali tu?? yang dekat dengan gusi tu..dia tumbuh bila kita dah besar.... eii..seram nya kalau kena operate... takuttt... tolong2. elok2 doctor just nak cabut gigi aku... kang aku pulak yang pengsan.. huhu. takut nya kalau macam tu..... eiii... tapi sakit... sebab tajam. kesian aku sakit. waa... sila jangan makan painkiller selalu.. xelok tau. kesimpulan... kalau dah sakit sangat gigi tu cik ayu.. sila lah buat appointment dengan doctor gigi... cepat2.. cabut.!!


0 comments: