Wednesday, December 21, 2011

Langit yang mendung



dari tadi asyik keluar masuk.. keluar masuk je nak update blog... emm.... xde idea.... mungkin disebab kan kerja malam.. bila balik2 je.. terus tidur... pukul 4 petang baru terjaga... mungkin itu faktor utama nya kot..tapi kena jugak lawan semua tu..  jangan dilayan sangat perasaan yang entah pape...kalau layan sangat... kang xpasal2 teruk pulak... nak2 lagi perasaan malas... huhu... teruk2

ai... jam dah pukul 12.30 malam... tapi mata tetap xmengantuk... macam mana ni.. bosan betul lah hari ni.. xtau nak buat apa. hari ni makan mee goreng sahaja.. sebab memang plan nak jalan2 cari makan sekitar section 20 ni pukul 6 petang.. tup2.. baru nak bersiap.. mendung nya lah... so.. batal kan niat.... tengok2 dalam peti ais ada mee goreng.. ade kak tu kasi.. so panas kan je lah..

hye dah nak habis dah bulan 12. tahun 2011.. aduh cepat nya masa berlalu kan.. emm.. nampak nya dah kena buat apa yang patut dibuat.. lagi 5 bulan woo... sekejap nya lah.. rasa macam baru semalam bertunang.. ciss..!! tapi nasib baik.. plan semua dah ada... eh....lama dah.. huhu... cuma buat2 lepak dulu.. bila dah tinggal 6 bulan baru lah laksankan... so.... dear encik iwan... jom kite settle kan satu2 plan ye.. sekian terima kasih =)

0 comments: