Thursday, March 14, 2013

Trimester ke 3...



selamat hari khamis semua.. alhamdulillah sejuk je cuaca hari ni. sejak dah masuk 7 bulan ni.. kadang2 perasaan malas semakin menjadi2.... entah lah kenapa.. nak2 bila active sangat bergerak.. start lah rasa sakit... lepas dah start rasa sakit.. okey mood malas dah datang.. hehe. tapi setakat ni masih boleh diatasi lagi. baby2... keluar bila dah cukup bulan ek.. ek.. jangan keluar awal2.. hehe... =) =) 

start je masuk trimester ke 3 ni.. kadang2 kaki akan bengkak... bila dah bengkak..nak solat agak susah sikit.. so terpaksa lah solat duduk. alhamdulillah.. selagi boleh.. wajib tunaikan. dan paling stress sekali bila orang tegur.. eh2 lain lah sekarang.. dah gemuk.. huhuhu... uwaaaa... tesion aku dengar. tapi lama2 dah xkesah dah semua tu... yang penting aku sihat.. xde lemah2 dan baby pun sihat =) 

eh2 lagi 2 bulan je lagi baby nak keluar.. rasa macam xsabar sangat.. excited sudah. sekarang baru rasa.. owh macam ni rasa bila nak tunggu anak sendiri keluar. =) bab masa nak bersalin tu jangan ditanya.. aku memang malas nak fikir. berdoa dan terus berdoa supaya semua nya dipermudahkan dan bersalin secara normal. redha je lah bila masa nya akan tiba.. huhu =) semoga dua2 selamat... amin.. =) 


0 comments: