Sunday, March 3, 2013

Saja suka2 je... hehe =) =)



hari ni hari ahad.. berkerja lah kita sekuat nya. redha je lah kerja kan shift. kalau off dah hari lain. kerja lah hari ahad. tapi xpe.. aku okey je. bersykur sebab ada kerja. sekarang ni susah nak cari kerja. so bersyukur lah dengan apa yang ada. tapi dah pukul 3 petang. dah boleh balik dah... tapi relax2 dulu. tunggu encik suami datang menjemput. megada sangat ye. ala dia cuti.. so cuti2 ni aku malas nak drive... pagi2 kejut kan dia. mintak dia hantar kan. hehe. bersyukur dapat suami macam dia... alhamdulillah =)

ni gambar masa hari raya.. berat badan masih ideal lagi tapi sekarang ni... berat dah melampau2 naik. apa boleh buat. janji baby sihat kan. xpe dalam pantang kang kita diet betul2 ye... ye... ye... okey lah bubye =)




0 comments: