Sunday, March 3, 2013

9 bulan sudah..




3.3.2013... dah masuk bulan 3 dah.. eh2 lagi 2 bulan lebih sahaja baby nak keluar. macam mana ye perasaan aku sekarang ni?? maklum lah first time.. xpernah mengalami pun. ikutkan hati dan perasaan aku ni takut ya amat..tapi bila tengok gambar baby2 comel.. terus rasa best nya lah... cepat2 lah baby ni keluar. sekarang ni dah rajin cikit dah nak search pasal masa2 nak bersalin tu. tapi tu lah... orang cakap bila dah dekat dalam labor room tu kadang2 dah xingat apa2 dah. dah lah xnak fikir dah.. hehe. kita redha je lah. berdoa dan terus kan berdoa semoga dipermudahkan dan beranak secara normal. baby2.. xnak nakal2 ye.. baik2 je tau... lagi 2 bulan lebih je ni.. hohoho... kita redha. kita redha.. =)

semalam pun genap lah 9 bulan bernikah dengan encik suami. sedar xsedar dah 9 bulan dah. sekejap je rasa nya. alhamdulillah semoga berkekalan hingga hujung nyawa... hehe.. ha jiwang gitu kan. eh sapa xsayang suami sendiri kan?? haha. =) teringat masa mula2 nikah dulu... 2.6.2012.. hari sabtu lepas asar. masa nak nikah tu banyak sangat dugaan.. macam2.. rasa macam... eh2 aku nak kawin ke x ni.huhu.. stress jugak lah. tapi alhamdulillah... masa nikah dan sanding semua nya berjalan dengan lancar. bila dah tiba masa nya. xfikir dah jalan je lah. dan hasil nya... yeaaahhh... selesai pun majlis nya. terima kasih lah dekat semua... kerjasama pasti membuahkan hasil yang sangat2 terbaik lah.





0 comments: