Tuesday, March 12, 2013

Hari ni saya rajin.. =) =)




aduh.. semalam dah update 1 entry.. tapi malang nya.. terpadam... huhuhu. penat je type panjang2. sabar je lah. xpe lah kesalahan diri sendiri. sila lah terima =) =) hari ni duty petang. bila dah duty petang... tidur pun lambat lah... nak kata lambat.. xde lah lambat. pukul 12.30 dah mengantuk. bangun dah awal dah... lepas tengok jam.. emm awal lagi.. semua kerja dah siap dah.. xde apa2 dah nak buat. so lepas encik suami pergi kerja... jom lah kita sambung tidur balik...

siap mimpi2 lagi.. banyak betul mimpi.. sebab terjaga banyak kali. bila sambung tidur mimpi lain pulak. huhu. last2 pukul 11.30 pagi dengan semangat yang gitu... aku pun bangun lah. bangun2.. basuh muka.. gosoh gigi. jom kita iron baju kerja. rajin pulak iron awal2. sebelum iron baju... masak nasi dulu... kena makan. kesian baby dekat dalam kalau makan lambat2. okey siap.. jom kita iron baju dulu.. sejak pakai softner comfort ultra pure... senang je nak iron baju... =) =)



siap je iron baju... nasi dalam periuk nasi pun masak. okey cantik lah.. jom kita masak... hehe. alah makan sorang je.. so masak telur dadar letak bawang n garam cikit. lepas tu masak sayur baby sawi @ pak choi..  aku suka sayur tu. masak dengan sos tiram.. yum2.. sedap nya lah. kalau aku masak sayur tu.. aku potong kecik2. kalau mak yang masak.. dia letak satu2 helai. bila potong kecik2.. senang cikit nak makan.. hehe. dan alhamdulillah... erkkkk.. kenyang..

ikut kan hati malas nak makan.. tapi kesian pulak anak dekat dalam dalam ni.. lapar.. so dengan gigih nya masak lah untuk diri sendiri dan untuk baby dalam perut. owh puasa ganti ada lagi 6 hari.. bila nak ganti ni ye.. nak beranak lagi 2 bulan lebih je. nak ambik risiko lepas beranak baru ganti.. xberapa nak berani. so sebelum beranak ni.. jom lah kita ganti ye. 6 hari je lagi... alah 6 hari je.. go2 ayu. insyaallah.. raya tahun ni bertiga lah... yeah..  baby2 nanti tembam2 ye.. =) =)




0 comments: