Thursday, August 9, 2012

Raya oh raya.. =)






lagi 9 hari je nak raya. tahun ni raya first rumah encik iwan.. emmm.. huhuhu. eh2 jangan nak mengada2 ye ayu.. xpe2 dah kawin kan kena lah bergilir2. kalau raya aidilfitri ni first day rumah encik iwan. raya aidiladha kang harus lah balik kampung aku kan. hehehe.. =) haaa.. baru lah adil. kena lah ada sikap tolak ansur.. jangan pentingkan diri sendiri. macam keluarga aku.. memang siapa2 baru kahwin.. raya pertama kali tu.. mesti kena raya rumah lelaki dulu. xpe aku okey je.. alah petang ahad tu gerak lah balik sabak bernam kan. hehehe.. mintak2 jalan xjem.. =) =) oh jem?? no2.. memang xsuka. tension okey.

hari rabu encik iwan dah kerja.. huhuhu... sedih nya... aku pulak hari jumaat baru kerja. petang selasa tu dah kena gerak balik shah alam balik. so kira adil lah. 2 hari rumah encik iwan... 2 hari rumah mak ai. I okey je.. hehe =p so hari rabu aku duduk diam2 dekat rumah. hari khamis nak ajak encik iwan pergi mana2 je lah. tapi nya.... 18 haribulan august tu... adalah hari sleeping day aku... emmm macam mana ni ek.. ek.. confirm mata sangat mengantuk lah. emmmm.. mintak2 lah okey je.. mintak2 lah boleh bertahan.. wahai mata... sila lah beri kerjasama yang erat ye.. huhu

macam raya tahun lepas.. malam raya aku xtidur pun.. pagi2 raya otak dah xberapa nak betul.. huhu. pukul 2 tengah hari mata dah xboleh nak bukak. pergi rumah orang asyik lah makan je kuih tu supaya xmengantuk. last2 pukul 5 petang baru dapat balik rumah. mak aiii... xlarat nya lah. ha.. amek kau aku tidur pukul 5 petang bangun nya pukul 10 esok pagi. eh2?? hehehe. masa tu nasib baik lah ber honeymoon so.. boleh lah tidur dengan aman nya.  apa nak jadi time tu.. jadi lah.. yang penting otak kena rehat.. dia dah penat sangat. hehehe. =) =) 



p/s : tidur2... esok bangun sahur.. =) =) raya oh raya... raya tahun ni lain sangat2 sebab dah kawin =)

0 comments: