Sunday, August 5, 2012

Jom tengok ... =)



encik iwan punya blog. sebenar nya... dia lah yang buat blog dulu dari aku. bila tengok dia buat tu... aku pun nak buat jugak. macam best je bila ada blog kan. boleh jadikan diari harian kita sendiri. bila dah ada anak2 boleh suruh @ paksa dia baca blog mak dia ni ha.. kejam sungguh mak kau nak. hehehe.

kalau nak cerita hari2 dekat orang. sapa nak dengar kan. baik type dekat blog ni. tapi agak2 jugak lah nak luah kan. jangan terlalu emosional. rasa macam setiap hari nak update blog. walaupun xde lah ramai sangat nak view.. tapi saya sangat suka update entry. hehehe. =) =) terima kasih encik iwan.

0 comments: