Wednesday, August 15, 2012

Kari ayam ku .. Hehehe =)






Alhamdulillah..... Sempat jugak nak sahur. Bangun2 je mengelabah sebab dah pukul 5.25 pagi. apa lagi dengan pantas bukak fridge amik Kari ayam semalam sumbat dalam microwave. Okey set dah nya. Akhir nya dapat makan sahur pukul 5.40 gitu. Apa lagi... Makan dengan sangat tertib lah kan... Hahaha... Tipu2. Okey settle sahur.. Errkk.. Kenyang. okey cukup tenaga untuk hari ni... Hari ni duty send discharge. =) semalam time makan sama2 dengan encik iwan... Dia cakap Sedap kari aku.

Dia suka sebab kari nya pekat .... Hehehe... tu ayam Ada lagi 2 ketul... Nak makan buka Kang cicah dengan roti pulak... Fuhhh.... Terbaik lah kan.  Owhhh macam ni semangat lah nak masak lagi... Hehehe. emm... Menu hari ni tomyam ayam. Eh?? Ayam lagi?? Hehe.. kite orang okey je. Kita orang laki bini xkesah makan apa.. Janji Ada makan... Perut Kenyang. Dah cukup.. Syukur alhamdulillah =) =) Kalau memilih susah.. Last2 diri yang penat kan... Isyk2 xnak lah macam tu. 

P/s : lagi 3 hari je lagi.... Hehehe.. Aiii xsabar nak balik raya kampung sabak bernam. eh2? Raya first dekat ampang dulu lah. Xpe2 sabak bernam bukan lah jauh sangat =) 

0 comments: