Thursday, August 9, 2012

nak red velvet cake






red velvet cake.... yummy2.. pernah beli cake tu tapi 1 slice je lah.. tapi dia buat xberapa nak ummm. so kecewa. lepas tu try pulak dalam bentuk cupcake.. waahhhhh sedap nya. nak lagi.. nak lagi. aku memang suka cheese... toping dia tu rasa nya ada cheese sikit kot. sebab ada rasa macam cheese je. dekat mana ye nak beli 1 slice cake ni?? kalau nak beli yang besar tu.. mak aiii.. zaman bila entah nak habis kalau letak dalam peti ais tu. kalau sedap boleh lah 2 minggu licin. kalau xsedap?? emm.. entah habis ke x. apa yang penting... nak cake ni.. nak cake ni. hehehehe...



0 comments: