Wednesday, October 22, 2014

Public holiday...





hari ni public holiday. so cuti lah kan. tapi kerja dekat hospital mana ada nak public sangat. kerja pun shiftkan. kalau pharmacy tutup mana patient nak ambik ubat kan. sebenarnya nama xde pun untuk kerja PH hari ni. tapi disebabkan anak xde.. ikut mak balik kampung. so request lah nak kerja. xde lah duk ingat2 kan dia. nak balik kampung sehari je macam. emm xgaji lagi kan. esok kerja macam biasa. nak cuti. cuti xde. so jom lah kita kerja. mintak kerja dari 7am-9pm.. xde lah duk ingat si kecik tu sangat. xpernah mama jauh2 lama2 macam ni dengan hana... uwaaaa... sedih nya.... hana take care ye... mama sayang hana... =( =( 

0 comments: