Wednesday, October 15, 2014

Balik kampung....




Hari sabtu ahad lepas kerja malam. Isnin time offday mak ajak balik kampung. Kemas2 rumah. Alhamdulillah dah kembali kepada normal. Hujung bulan 11 mak pindah balik sabak. 

Ingat nak bukak buku merah tapi macam xsempat. Sebab banyak yang nak kena kemas. Tapi aku xkemas sangat sebab mengandung. Bagi arahan dekat encik iwan dan adik2 je.. Haha

Asal aku nak tarik barang je.. Eh kak ayu jangan nak mengada2 ang tu mengandung. Huhu. Ang bagi arahan je. Alhamdulillah.. Syukur.. Hihi.. Boleh aku lelap kan mata kejap... Zzz

Tup2.. Last2 pukul 7 pm baru gerak balik. Pastu sampai sini dalam pukul 10.30 malam. Mak ai kaki bengkak.. Kalau cucuk dengan air mau bocor tu. Huhu. Sabar je lah..

Sleep day dan off day kali ni memang xberapa nak cukup tidur lah. Tapi xpe nak buat macam mana.. Terpaksa berkorban. Nasib lah tolong mak. Kalau x kesian mak abah mengemas.

P/s : xsabar sangat nak cuti bersalin... Hohoho..... Yeaaahh lagi 1 bulan ++ je. 


2 comments:

Anira Abdul said...

Kampung ayu dekat sabak area mana? saya dok tg. karang je. Dah nak bersalin dh ye...sama la...sy tinggal hitung hari je ni...due 27/10 ni...ni masih lagi keje.

ayu Shaklee said...

Sabak bernam dekat tebuk haji harun =) wah masih gigih ye anira berkerja. Gud luck tau. =) semoga semua nya selamat ye.