Thursday, September 8, 2011

Topup

bangun2..huhu..!! yes.. dah cukup dah tidur aku yang xberapa nak cukup tu.. sangat2 cukup okey.!! emm.. hari ni kerja petang. sepatutnyer kerja 8.30 pagi. tapi kak faiz nak mintak tukar sebab dia cakap mak mentua nak datang.. nak masak2.. takut xsempat kalau kerja petang. xpe2 aku xde pape pun nak buat.. so.. xkesah pun kerja petang. lagi pun semalam dah double dan memenat kan.. jom lah kite topup tido yang xberapa nak cukup kan..

hari ni duty dispense lagi.. =) good2... =) jom lah kite buat statistik cepat2...huhu... dah siap buat tu semua baru lah boleh buat kerja lain dengan senang hati..=) dan sangat2 berharap... cepat lah pukul 9 malam yer... nak balik.. boleh x?? belum start kerja dah nak cepat2 pukul 9 kan. =) xpe lah... hak masing2 kan.. setiap orang ade cara dan pemikiran yang tersendiri.. so kenapa kite nak membantah?? kenapa kite nak pertikaikan kan. paham x? kalau xpaham xpe... buat2 paham lah kan. =)



jom lah kite siap2... sebab zohor dah awal sekarang.... kang lambat pulak punch card kan. =) =) 

0 comments: