Friday, August 19, 2011

Pagi


dah abis dah waktu sahur..........
lepas sahur jangan tidur dulu.. jom kita solat subuh ea.. =)
kang kalau dah tido.. confirm terlajak nyer..
sedar2 dah pukul berapa kan...
so... untuk mengelak kan dari terlajak.. lepas sahur tu... tahan kejap mata ..

dah 19 ramadhan dah... kejap sangat2 jer masa berlalu..
kejap sangat2 kan... dan xlama lagi ramadhan tahun ni akan berlalu pergi
tup2 kang dah bulan 9 kan.. kang2 lagi dah bulan 12...
kang2 pulak dah tahun depan..lepas tu kang2 kang2 lagi... 2013...
memang mase ni sangat2 jealous dengan kite
dan yang paling penting.. mase xtunggu kite...
kite yang kena kejar mase... kalau xkejar mase tu...
memang kite dekat tahap yang same jer lah.. duduk lah tang tu jer kan..

no2... dalam kehidupan ni.. kena ade perubahan..
kalau asyik dekat tang tu jer... memang rugi lah kite...
diri sendiri jer yang boleh buat transformasi...
orang cakap macam mane pun.. kalau diri sendiri yang xnak.. memang susah.
yang diri tu jangan lah degil sangat.. nak menegak benang yang basah jer
ha.. tu lagi susah nak berjaya kan.. asyik MEMBANGKANG jer...

p/s : I can do... I can.... !!! confirm I can do it...believe ur self... u r so great.. hehe =) =)

3 comments:

cik kartun said...

hai..salam ziarah..
j0m singgah blog Ck http://nurais-luahanhati.blogspot.com/
dah follow?? klu blum j0m follow skli..^_^v

Dr Hafiz said...

Salam ziarah Ayu, lama tak nampak ayu kat kelas. Ayu cuti ya.. kalau ada kesempatan singgahlah blog abg hafiz kat http://haidoctorhafiz.blogspot.com

aYu said...

cik cartun : salam cik kartun... thanx =) insyALLAH =)

dr hafiz : salam doctor hafiz.. a.ah saya balik kampung.. saje amek cuti.. luangkan masa dengan mak kat kampung.. =) insyALLAH..=)