Thursday, August 25, 2011

Balik kampung



yeaaaahhhhh..... lagi beberapa jam lagi mase untuk pulang.... oooo... balik kampung... oooo... balik kampung... =) tapi tadi... along cakap dia ade keje... so xtau lagi balik hari khamis atau jumaat ke kampung. xpe lah apa2 lah yang penting aku dapat balik kan... =) =) balik kampung tumpang along.. balik semula shah alam tumpang angah.. alhamdulillah.. xpayah sesak2 nak naik bus.. =)

macam xpercaya sekejap jer kan dah nak raya... rase macam baru semalam jer hari first puasa... ye la.. mane x nyer.. first2 sahur dekat hospital kerja malam jugak.. tup2 ni dah nak balik kampung pun kena kerja malam jugak. =) alhamdulillah dua malam ni xlah busy sangat...relax2 jer kerja... troley pun 1 jer... so lepak2 jer lah buat kerja..


wow!! sangat2 xsaba nak habis kerja... bubye shah alam... hehe =) raya ke 3 kang kite ketemu lagi ye wahai shah alam ea.. =) take care.. hehe =) raya ke 4 dah start kerja... alhamdulillah.. bulan puasa tahun ni berjalan dengan lancar.. amin. 3 hari jer dapat raya dekat kampung.. jom lah kite raya sakan ye.. =) jom kite terjah rumah2 sedara mara kite. =) time raya cam gitu lah berkesempatan nak merejah rumah2 orang.. hehehe.. =)






p/s : bubye semua... hehehehe...



kite2 kan.. nak2 kan balik kampung kan...



kite2 kan nak2 kan makan sedap2 kan..



kite2 kan nak2 kan makan mak masak kan.







2 comments:

cik kartun said...

waa best nye balik kamp0ng da??
sebelum uh mari bace nie dulu sblum memulakan perjalanan..
http://nurais-luahanhati.blogspot.com/2011/08/ingat-orang-tersayang.html

aYu said...

cik kartun : already done =) thanx =) =) a.ah dah sampai kampung dah pun!! =) camat hari raya untuk cik kartun =)