Saturday, March 5, 2011

Bertunang

alhamdulillah.. majlis berjalan dengan lancar.. syukur kepada NYA... =) =) 9.1.2011 lepas merisik... 27.2.2011 bertunang.... emmmm syukur2 kan.!! memang xsangka lah aku akan bertunang.. hehe... yelah dulu2 tengok makcik2 bertunang.. kawin... ni tiba pulak turn aku kan.. hehe.. kejap je kan masa berjalan. sangat2 sekejap. rasa macam baru semalam jer habis spm.. huhu.. tup2 ni dah jadi tunang orang dah.

merisik = 9.1.2011 ( mak dia yang sarung kan )

bertunang = 27.2.2011 ( nenek dia yang sarung kan )

start pukul 11.30 pagi sebab mak iwan jaga budak.. n lagi pun hari ahad kan.. esok nak kerja pulak. so buat lah pukul 11.30pagi. emm... kelam kabut jugak lah.. haha... apa dah kan... yang make up aku kak ipar aku.. kak ngah... aku sangat berpuas hati lah dengan hasil kerja dia . thanx kak ngah. thanx jugak dekat kak long... sebab tenang kan kiteorang!!! haha.. memang megelabah lah kan.. !!

ha.. tu dia muka ngah dup dap.. dup dap... huhuhu.... hehe =)

dari pihak lelaki...

ingat kan nak sarung cincin dekat dalam bilik... mak dah beli cadar n dah cat bilik dah.. huhu.. memang xnak wat mini pelamin pun.. memang bajet nak sarung cincin dekat dalam bilik jer.. tup2.. ayu!! meh.. diaorang nak sarung dekat luar... huhu!!! ya allah!! macam nak tercabut jantung aku ni..tolong2!! tapi apa boleh buat.. kena lah redha kan... =) =)


nenek iwan.. nenek dia yang sarung kan cincin =)

mak dia.. bakal mak mertua aku.. hehe... insyaallah =)

time kasih lah dekat semua adik beradik aku... along.. angah.. ayang... aji.. yana.. alin.. kak long n kak ngah.. time kasih sangat!! luv u la kakak2 ipa ku.. serta anak2 sedara ku.. hehe.. terutama adam...!!rindu dekat adam..!! kerjasama anda sangat dihargai... apa yang penting???? KERJASAMA...=) =) seronok sangat2 bila semua adik beradik.. kak ipa n anak2 sedara ada.. meriah giler rumah... seronok sangat2.. !!


thanx cayang.. miz n luv u lah.. hehehe =)

dari aku untuk dia yang tersayang... =) mak yang buat.. =) time kasih mak.. muahhhh33.. sayang mak sangat2... luvvv uuuuu mummy.... sangat2..... !!!

dari dia yang disayangi untuk aku...

fuh lega aku.. =) alhamdulillah syukur =) =) time ni dah selesai..

tidak dilupakan jugak dekat kawan2 aku yang datang.. terima kasih tau.. cayang lah korang... time kasih tau kawan2 sudi datang.. terharu sangat2... =) =) kang aku kawin jemput lah datang jugak ek.. hehe =) insyaallah.. semoga semua nya kekal abadi.. amin~~~~

su.. kawan time form 5.. =) thanx su sebab sudi datang =) =)

saliha.. housemate time study dekat kpjic.. =) sekarang ni roomate pulak.. sebab kerja satu tempat kerja dengan dia.. =)

tasha.. housemate dulu.. kawan aku time dekat kpjic.. =) dia kerja dekat sentosa medical centre

ni pae.. roomate aku time belajar dekat kpjic dulu.. 3 tahun satu bilik dengan dia. thanx sangat2 pae sudi datang.. dari johor...!! dia kerja dekat puteri specialist hospital..

hujung sekali tu zana... satu kolej ngan kiteorang.. junior kiteorang... thanx jugak dekat zana n dia punya bf.. sebab sudi datang.. thanx sangat tau!! =) =)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



cerita pasal merisik.. ade kat link ni.. klik lah.. =) =)
picture tunang aku xde dekat aku.. sebab time nak amek gambar dengan dia.. memory phone dah full dah.. huhu... kat along n angah aku xambek lagi gambar2 nya.. kang2 lah aku mintak.. =)

0 comments: