Monday, March 21, 2011

Berdikari


yeahhh2.. akhir nya dapat gak aku cari template and background colour purple.. sangat2 suka.. hehe =) dari pagi sampai petang baru aku jumpe yang berkenan.. bagi aku lah.. bagi orang lain.. aku xmau ambik peduli lah.. ata ni teman punya blog.. teman punya suka la nak macam mane pun.. =) =)

hari ni lepak2 sahaja dekat rumah... top up energy.. sangat2 best lah.. energy sudah di charge tahap maksimum lalu bertambah lah kesemangatan nya untuk memalui minggu2 terakhir sebelum dapat gaji... hurayyyyyyy... gaji minggu ni.. hehe.. cepat2 gaji. esok dan sampai jumaat kerja office hour.. 8.30 pagi-5.oo petang. kerja direct dekat discharge 2..

pejam celik pejam celik.. dah 6 bulan kerja... maka harus lah keluar kurungan.. bak kata abang saiful.. ko dah besar sampai bila nak duduk dalam kurungan.. huhu..!! wow.. minggu depan bertambah lah kerja ko.. bila dah keluar kurungan dah boleh double check.. lepas prepare tu kena double check.. ye lah manusia kan.. ade yang sempura ker?? ade??

emm.. kejap je rase nya.. dah 6 bulan.. rase macam tengah practical lagi.. hahaha... tetttt!!! masa berlalu sangat pantas kan.. maka dengan ini harus lah kerja lebih dedikasi dan cekap serta tepat ye. mata kena bukak luas2. xcukup luas kena tambah jadi 4. tapi xnak lah tambah jadi 4. nak jage mata elok2. insyaallah.

segala umpatan.. tomahan.. kejian.. ujian...kekusutan.. keserabutan.. keceluparan kemulutan.. ke segala ke lah.. harus dilalui dengan penuh KESABARAN... kesabaran itu amat penting dalam memalui kehidupan seharian.... tapi susah nya nak bersabar.. huhu. aku bukan seorang yang penyabar... huhu.. mak tolong2.. rindu mak.. nak mak.. =( =(

0 comments: