Sunday, September 5, 2010

Bubye college




alhamdulillah.. akhirnyer. tamat la sudah belajar selama 3 taun kat
kpj international college of nursing and health sciences.. ( kpjic )
induction pun da abis.. lega sangat2..
induction selama 3 hari tu..
bez jugak la.. tengok orang2 besa dari kpj group yang bagi talk..
sangat respect ngan kejayaan yang dorang ada.. =) =)

hari2 terakhir kat college sangat sedih..
hari last kat college.. kiteorang jumpe lecture..
salam2.. ucap time kasih..
sedih sangat2.. nak2 lagi kiteorang ni cohort 1..
pioneer diploma in pharmacy kat kpjic... so rase cam sedih lak..
macam2 dugaan yang kiteorang hadapi..
ingat lagi mase mule masuk college nih..
kat lab xberapa nak lengkap barang2..
lecturer pun xcukup..
tapi sekarang tengok junior2 untung gak la.. =) =)

hari last kat hostel lak.. sedih sangat2...
sedih nak berpisah ngan kawan2 rumah...
pae..hajar..kak ina..phen..tasha..emi..ada..
(leha kang keje ngan aku..)
time da nak balik tu.. sedih2..
xpenah2 aku tengok kawan2 aku menangis.. hehe..
time tu semua menangis..
comey semua nyer... mule2 aku lek jer...
tapi bile tengok kak ina da start nangis.. tasha.. phen.. pae.. hajar.. emi n leha...
aku pun apa lagi.. air mate ni ringan jer nak kua..
nangis xhenti2 la....aku memang xleh nak pandang muke dorang..
xsanggup.. sedih sangat2... aku pandang gitu2 jer..
harap sangat2... kiteorg xlost contact.. still kawan sampai bile2.. =) =)

k la xde pape da nak tulis...
tapi just nak cakap..
syukur sangat2.. dapat gak complete 3 taun ni..
macam2 aku rase.. xtergambar rase nyer...
hope apa yang aku blaja kat kpjic ni akan berguna time keje kang... =) =)



belakang kiri : hajar, tasha, aku, angel, faezah(pae), emi, shahrina @ kak ina..
tengah kiri : geetaha, devi, phen, zakiah, shuhada w.zein(ada), shuhada bakar, norhamzaziyah, nazirah, norazlina, hidayah
duduk kiri : saliha(leha), aizuddin. jeswinder, madam puspa, amerullah, muzaheedin, izwan, wahyuni...

0 comments: