Sunday, July 24, 2011

Kepong

lepas habis kerja malam for second night.... balik2 terus mandi.. gerak g umah kak long.. wow.!!! bertuah nyer lah.. along n kak long amek dekat kl sentral... huhu... terus gerak2 g jalan2 sebab semua flat kat citu xde elektrik.. so jom lah kite jalan... =) =)

dekat kl sentral.. bosan.. huhu... mengantuk gila2 aku..

breakfast pukul 10.45 pagi gitu... masuk keta aku terus lena.. bangun2 dah sampai dekat mines.. lepak2... men bowling.. huhu.. kak long memang power lah... i kalah okey.. along pun kalah..lepas dah men bowling tu kak long ajak g ikea.. kite pekena meatball n almond daim sedap sangat2 xterkata =)memang nikmat lah makan tu (xtau lah kalau ade yng cakap xsedap..hehehe =)



lepas dah kenyang makan.. jom lah kite balik... along duduk tingkat 14 dan cuaca pun mendung.. sampai2 mandi.. sejukkk.. walaupun xde elektrik tetap sejuk macam ade kipas menghala dekat aku.. huhu.. bagus jugak duk umah tinggi2 ni.. =) xlame lepas tu elektrik ade balik... lepak2 main dengan adam n alif.. sangat rindu sama budak2 ni..


malam tu pulak along n kak long ajak makan char kuey teow dekat mali's... mule2 g kedai dia tutup.. kak long agak frust.. hehe.. lepas dah on day way nak cari kedai lain.. laaaa... rupe2 nyer diorang dah upgrade bukak kedai.. name kedai tu.. mali"s corner.. huhu.. char keuy teow dia memang terbaik lah... puas hati... =) =)


alif... =) geram2 dengan ini budak.. hehe... =)




0 comments: