Wednesday, July 27, 2011

Dating

hari ni off day... yahooo...huhu... esok OT yuhuuuu... sabtu pun OT... emmmm.. huhuhu.. keje2 jangan nak banyak cakap.. kang aku pang kang..huhu =) so plan untuk bawak kak long, adam n alif jalan2 hari ni terlaksana.. mission complete... hehe.. =) alhamdulillah... =)

ingat nak gerak awal lah kan.. dah aku pun bangun dah pukul 9 pagi.. nak siap2 lagi.. last2 pukul nak dekat pukul 1 gak sampai kl sentral.. kak long tunggu dekat kl sentral.. along hantar kan.. along gi kerja.. so aku pinjam bini n anak2 dia kejap.. =) pinjam kejap jer abang ku... kami mahu bercanda bersuka ria..

sampai mid valley pun dah pukul 1tengah hari.. sampai2 terus makan.. sangat2 lapoo okeyyy.. makan carl's junior... sangat kenyang... macam biasa.. satu mintak set... satu lagi ala carte... untung sebab air boleh refill so.. !! terbekkk lah burger dia.. kenyang okey..makan jangan xmakan.. x membazir duit.. sebab memang puas hati sangat2

lepas makan beli tiket wayang.. murah2 hari rabu rm7 sahaja... tengok cite Mr popper's.. lawak gila cerita ni.. sangat2 terhibur.. memang aku gelak sakan lah.. cian cina sebelah aku.. hahaha..nasib lah kau.. aku memang nak gelak jer.. Mr popper's.. Mr popper's.....hehehe...





wayang start pukul 3.30 petang.. sementara nak tunggu 3.30 petang.. jalan2 dulu.. lepak2.. dan amek gamba.. huhu... wajib..!! amek gambar adam bayak2.. kang bila dia dah besar.. meh aku nak dia tengok muka dia mase kecik.. =) betapa comeyyy nyer anda adam... !!




haha.. tang ni aku xterpk pun dia akan wat macam ni.. hehe.. nasib baik comey...!!


posing.. cepat2 cik de.. abang dah ready ni.. huhuhu =) =)


taraaaa...... terima kasih cik de... beli kan abang kete transformer ni.. huhu.. ha.. aku dah kena pau dengan adam.. huhu... nasib baik hati dia cair nak yang ni... tengah2 pusing2 kat mph.. tetibe ade satu kawasan tu dia display mainan transformer.. mak ai.. original punya mahal.. sampai rm300++ kau...!! huhu... nasib baik ni ade... yang kecik ni pun dah rm2o+++ ... =)

p/s: walaupun penat................... tapi aku tetap enjoy.. sangat2 seronok...... =) =) adddaaaammmmmmm!!! kang2 kite dating2 lagi yer..........

adam: cik de2...tengok keta tu... kang abang beli keta..cik de bawak ye..hehehe
aku : ?? ha?? abang beli keta cik de bawak??? hehe...

pandai betol budak ni..... =) =)




0 comments: