Monday, June 27, 2011

Green lantern

hari ni dekat hospital ade stoke take.. tapiiii.. aku kerja.. pukul 7 pagi-2peatng..!! best sebab boleh balik awal.. hehe =) xbest sebab ramai sangat orang.. susah nak buat kerja.. hehe.. ah!! sudah diam lah kau cik ayu....!! buat kerja kau diam2.. =) =) semua itu WAJIB tau.. kena kire.. kena kire =) =)

sharp pukul 2 aku sudah angkat kaki mau pulang.. mau pulang... =) mau keluar bersama encik iwan... =) emm.. agak2 nak pergi mane yer? kite pergi klcc.. lepak2 sane jer lah.. dekat dan pantas =) lepak2.. xsangka boleh tengok wayang.. kite kasi layan cerita green lantern.




woooo.. sangat2 berbaloi okey aku tengok cerita ni.. sebab best lah.. dalam cerita ni... aku boleh amek pengajaran.. untuk kite bentukkan sesuatu menjadi sesuatu yang nyata.. kite kena lah fokus2.. fokus2.. jangan takut.. kekuatan mesti ade.. baru lah terbentuk nyer apa yang kite nak ia nya jadi dialam yang nyata... =) so mulai sekarang.. fokus2.. =) kuat2.. =)


-
-
-
-


-
-
-
-


-
-
-
-



-
-
-
-



0 comments: