Friday, June 24, 2011

New life


apa matlamat saya sekarang ??
saya nak kumpul duit dan tolong mak abah..
saya nak kumpul duit untuk kawin... =) hehe.. tolong2 mane yg patut
saya nak berjaya dalam kehidupan saya..
saya nak jadi seorang hamba yang sentiasa ingat kepada NYA..

kenapa saya perlu capai semua matlamat saya??

=kerana dunia sekarang amat lah maju..
jadi kite haruslah bukak minda untuk berubah
jangan lah mengharapkan satu2 bende boleh ubah segalanya
kite kena buat yang luar biasa untuk mendapat yang luar biasa...

=kerana kita xpernah tau ajal maut kite dekat mane...
bila.. semua tu telah tertulis diazali... kite tidak mampu untuk meghalangnye
dunia sudah semakin akhir zaman.. macam2 dah perkara yang berlaku
semoga kite sama2 memperingati sesama insan...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


jadi dengan harapan dan cita2.. berkat doa saya hari2..
akhir nyer ALLAH permudahkan urusan saya
ALHAMDULILLAH...... =)
dia ketemukan saya dengan insan yang bernama DOCTOR BELLE..
alhamdulillah.. aku sangat2 respect dengan DOCTOR BELLE...
cara dia cakap.. lembut.. berhemah.. tersusun ayat2 dia.
thanx jugak kak syaf.... kak as... =) terima kasih... =) =)

doctor pakar yang dah gaji beribu2 pun memulakan langkah..
xkan kite yang gaji takat rm2000 ni nak lepak2 jer kan
lagipun taraf kehidupan dan semakin meningkat
jadi dimasa muda ni guna lah dengan sebaik mungkin
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
bukan kekayaan yang aku kejar.. cukup lah aku dapat menunaikan
semua permintaan mak.. abah... adik2 aku.. hazizi.. hidayana.. hazleenda..
sebab aku rase happy sangat bila dapat penuhi apa yang mereka2 mintak
5 insan ni lah paling bermakne dalam kehidupan aku sangat2...
abang2 aku dah pandai jage diri... =) =)
encik iwan pun bermakne.... =) =)

so.. marilah semua2.. kite memulakan kehidupan yang baru..
kita bangun demi untuk mencari kehidupan yang lebih selesa..
bertindak sebelum terlambat.......








3 comments:

Phoenix said...

Salam perkenalan, moga terus berjaya ...

belle said...

Thanx Ayu, berkat doa kta yg x putus saban hari mengharap dibalas, akhirnyer terjawab jua, berkat kesabaran n sangka baik pd janji Allah ;-) kita dipertemukan. Ayu percaya lah, bila kita berniat utk bantu parents confirm Allah bukakan jalan n permudahkan urusan kita ;-) eeee!!!! X sbr nk g Holland sama2!!!

aYu said...

phoenix : thanx... =)

kak belle : thanx kak belle.. confirm buat sungguh2 untuk mak ayah... thanx sangat2 doctor belle =) =) yeaaahh.. hooo... hooo.. holland.. =)