Sunday, April 3, 2011

Penat

penat nya... huhuhu... sangat2 penat...!!!!!!!!
penat sangat2.... berkerja hari ini dengan mood yang totally out...
tapi tetap terus kan... sebab ko nak ke xnak ker.. kena jugak kerja..!!!
tanggungjawab tu... kang kat akhirat kena jawab!!

discharge xramai sangat.. tapi new admission dari inpatient n
doctor prescribe ubat in new prescription yang banyak.
so inpatient punya hari lah yang busy hari ni...
A&E pun busy gak... pening2 bace tulisan doctor locum..
tapi doctor2 sporting... call banyak2 kali nak kompem kan pun dia xmarah..
terbeekkkk lah doctor2 dari A&E hari ni... i likeeee!!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

kalau kita dah percaya dekat seseorang....
dan apabila kercayaan itu dikhianati
hati terlalu sakit untuk dimengerti...
terlalu payah untuk ditempuhi...
sebab......... hati ni terlalu sakittttttttttttttt
susah untuk melupakan...susah....!!!!!
sebab kepedihan telah mengatasi segala nya..
umtuk melupakan sangat2 susah..
saya bukan seorang yang penyabar... saya sangat2 susah!!!
emmmm......................................................................................................................







0 comments: