Monday, April 18, 2011

Like it

best lah lagu anuar zain... lagu baru dia.. sedetik lebih... abang anuar... kenapa suara abang anuar best ye... hehehehe... !! touching gile2 lagu ni... bezzzzzz...!!!! i like beribu2 lemon... lemon pun xbanyak macam mane aku suke lagi sedetik lebih... hehehehe... gurau jer... =) =)

mak datukkkk.... hari ni keja shift petang.. so datang2 tadi time punch card 2.01 petang....bagus2.. kire awal lah kan.. so time datang2 tadi lepak2 sahaja sebab xbanyak sangat prescription... ade pun cikit sahaja. tapiiiiiiiiiiiiii... lepas pukul 5 petang tu memang xhenti2 dia datang.. banyak sangat new admission. itu perkara biasa... apabila discharge banyak maka new admission akan lah banyak.

aku tension!! sebab xberapa chat kan... chat pun suam2 kuku... haha... so apabila chat suam2 kuku.. nak kena pikir lagi.. nak kena itu ini.. itu ini.... so aku benci... huhuhu..... so aku tertekan....!!! aku suka lah kerja pada hari ini... yeaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh =) =) kerja kan.. kena lah paham... kena lah redha... xbaik tau xikhlas... kang rezeki xelok... no2.... kang nak bagi mak abah dekat kampung tu makan xelok ker... ?? mak.... abah.... luv u all... sangat2...!!

blur kan gambar ni... ha macam ni lah mood aku hari ni.. blurrrr.....huhuhu
wow.. kurus nya time ni... agak2 lepas kawin kang.. maintain x macam ni..=) =)

0 comments: