Monday, April 4, 2011

Confirm dah kerja

alhamdulillah... syukur2... sebab setelah 6 bulan berkerja..akhir nya kompem jugak kerja...1.4.2011 dah sah menjadi pharmacy assistant di kpj selangor specialist hospital. walaupun dah memang2 kompem kena kerja selama 6 tahun dekat cini...sebab dah kena sponser kan.. so kena lah berkhidmat. kerja baik2..kerja rajin..




jom2 cari ubat... jom... kalau tau tempat senang... kalau tau..
mau dapat darah tinggi.. xsukeee!!!
( ini adalah uniform lame... uniform baru xde ambik gambar lagi... )


topup trolley... pening2.. hahaha...
tapi cara untuk mengatasi nya adalah relax.. biar lambat asal selamat..
tapi jgn lah lambat sangat2 kan... kang orang lain marah pulak.
tu pun kalau betol2 berhati2 lah.. baru xde orang panggil name..
kalau orang panggil tu makne nya adalah salah nya.. huhu



tampal2... kena tampal copy prescription..... buat benda ni pun layan gak lah..
sebab boleh buat hal ko sendiri...




0 comments: