Tuesday, April 19, 2011

Pasword

alamak... gerammm sudah... sebab kan2.. kan2... kan2...
cimb cliks aku kena block.. sebab kan... aku dah lame xbukak..
sebab kan... kan2.. kan2... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
lupa pasworddddddddddddddddddddddd da........
geraaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!

malas lah nak call dia punya centre... mahal cas... huhuhu
hehe... tengok lah kang agak2 aku nak bayar broadband... aku try lah call.
tapi aku memang lupa gila pasword nya...
apa da..........................................................................!!!!!!

mungkin ini salah satu cara untuk aku berjimat cermat..
kan nak kawin.... kena simpan duit... huhuhu
ni x kalau ade cimb cliks asal kedit habis cepat2 je aku g topup..
huhu... memang x terkawal la duit2 aku kan...

mood kembali blurrrrrr... dan xbetol... huhuhu

haaaaaa.... tengok.. macam ni aku rase... macam banyak nya benda yang membelengui kepala otak aku disaat ni... huhuhuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

3 comments:

Aku Sekarang n Diriku Selamanya said...

ciannyer card kena blocked....xpe2 nti wat baru eh..xmo tension2 :)

aYu said...

hehe... thanx jadi follower... =) =) alamak nak panggil kak lynn lah.. hehehe =)=) kang sy jadi follower akak ek.. =)

Aku Sekarang n Diriku Selamanya said...

hahaha...nk pgl akk pn bole, xpgl akk pn bole..xkesah pn :)
n thnx coz jd follower akk :)