Wednesday, August 4, 2010

Genting higland


huhu.. disebab kan da nak abis belajar xberapa nak lama lagi..
dan jugak elaun tuk bulan 7 da masuk kan..
so kiteorang2 ni merancang la nak gi genting sebelum
kiteorang semua abis blaja dan start berkerja..


NI GAMBA TIME BARU SAMPAI KAT GENTING!!..
SANGAT SERONOK TAU... HEHEHE =) =)

seb bek hari jumaat bersamaan 30.july.2010..
hajat kiteorang tercapai la... hehehe...
alhamdulillah =)
sebab pada hari tu kelas xde..
so kiteorang g la hari tu...

gerak dari mantin dalam kul 7 gak lah...
actually bajet nak gerak dalam kul 6.30 pagi...
tapi teksi lak sampai dalam kul 7 kan..
so xleh nak wat pape la kan..
just tunggu kedatangan teksi..hehehehe =)

tunggu2 teksi n tren sampai kat kl.sentral dalam kul 8 lebih kot..
g kat tempat nak beli tiket tu..
tapi cam kecewa jap sebab dia cakap bus ade dalam kul 12.30..
dia suh nek teksi.. kata nyer satu teksi dalam 100..
wow!!! sangat mahal da bajet akan lari..
maka... kiteorang pun gerak la ke titiwangsa...
mek bus kat pekeliling...

sampai kat citu dalam kul 8 lebih2 nak ke kul 9 gak la..
tiket bus kul 9.30pagi..
harge 6.60 bus nek sampai atas...!!
so de mase lagi la..
aku lepak kat toilet jap betol kan selendang..huhu
rimas aku.. rase xselesa..sebab siap kelam kabut
sebab nyer aku bangun lambat.. hehehe =) =)

then g jap beli makan kat kedai area2 tu..
beli nasi lemak... makan kat dalam bus..
emmm... aku memang xbap nak suka la..
sebab jalan nak nek genting memang sangat pening...
nak termuntah aku rase... huhu
seb bek x muntah...!!!

samapi da!!!!!!!!!!!!!
yeah2.... da sampai da kat genting!!!!!!!!!!!
sejuk2.... kabus banyak..hehehe
samapi kat sane dalam kul 10 lebih2 la gitu kan...
hehehehe =)
wah sangat happy la... =) =)

so gerak2 la kan... nak g beli tiket masuk..
kiteorang men outdoor... rm38 masuk.. then ko leh la nak men pape pun okey!!!
masuk2 letak beg..
n gerak g men semua nyer...
wa sangat seronok...
jantung aku rase sangat nak tercabut okey..
tapi walaupape pun tetap happy jer besame2 diaorang2 ni...

pae,phen.leha,emi n tasha.... =)
kami berenam menghabis kan mase bersama2 sebelum kami abis blaja..
sebelum kami start kerja.. memulakan kehidupan yang baru..
bertambah ka commitment kiteorang pas nih...
huhuhu =)

pae = puteri specialist kat johor
phen = damansara kat selangor
leha = sama ngan aku.. kpj selangor specialist kat shah alam
emi = perdana specialist hospital kat kelantan
tasha = sentosa specialist hospital kat area selangor..
hajar n kak ina = kpj kajang specialist hospital kat selangor
ada = kpj penang kat penang

JOM2 KITE LAYAN GAMBAR2 YANG DI SNAP..
TAPI XSEMUA LA OK..
BANYAK SANGAT KOT NAK UPLOAD SEMUA.. HEHEHE =) =)
SO AKU PILIH2 JE LA OKEY... =) =)


kat chocolate wonderland.. saya sangat suke chocolate okey!!!


ni pun kat chocolate wonderland !!

dalam toilet pun kami sempat snap jap... =) =)

tasha , aku , phen , pae , leha n emi


k la tu jer yang nak di story kan okey...
pape pun sayang la korang semua tau!!!
da 3 taun kite harungi suka dan duka bersama2.
gelak.. ketawa.. sangat happy okey!!
hope if da abis blaja pun hubungan kite ni xkan putus okey..
pas ni kite dah wat haluan masing2 kan!!
k la sedih pulak...!! hahahaha =) =) =)
k la tata semua... =) =)

0 comments: