Thursday, August 12, 2010

Geram

huh !! (saba2 bulan pose ni okey)
kat mantin ni internet sangat lembap ye semua!!
kalau laju pun time2 kul tengah hari dan pepagi buta la..
seb bek da nak abis nih klas pagi jer..
so tengah hari dapat la internet kan.. dan pepagi buta!!
tapi kekadang tu mata lak ngantuk kan!!
huh!! bosan2 cam gini..
seb bek pose kan.. so tertahan la amarah ku ini..
hahaha =) =)

tension tau kadang2 cam gini..!!
hostel kat mantin ni bez..
umah sangat selesa.. dan bez la.. sebab ade 3 bilik air n 4 bilik..
nak cari makan pun senang..
nak kua duit pun kat 7e jer...
tapi tu la INTERNET susah nak dapat!!!
membazir jer bayar!!! huhuhuhu...
nak update pun susah tau!!
nak update susah apakan lagi nak bagi aku upload gambar kan..
memang darah aku nek la kan..
huhuhuhuhu...............!!!!
tapi xpe la..............
MAYBE SEBAB DAH NAK ABIS NI !!
KENA BLAJA JER KOT..
XPAYAH GATAL2 NAK BER INTERNET JER OK
HEHEHEHE!!
bese la kite bila ade masalah..
kena la sentiasa pikir yang positive2 je kan..
baru la kepala otak ni tenang jer...
nak2 lagi bulan pose kan.. kena la banayk bersaba ok!!
hehehe =) =) =)






0 comments: