Sunday, August 22, 2010

The last airbender

hehe.. da la nak exam isnin ni...
leh pulak aku kua ngan iwan ari ni....
iwan cakap nak wat OT ari ni..
selalu nyer setiap hari sabtu iwan suke wat OT..
so nak kua pun ahad jer la..

dalam kul 9.30 pagi dia da call aku..
ajak aku kua...
aku dalam ngantuk2 ni..
cam malas nak kua lak!! lagi pun nak exam isnin ni kan..
tapi iwan nak kua jugak!!
xsampai hati nak tolak kan.. hehe.. =)
ala tiap kali iwan ajak kua.. aku follow jer... ye la rindu kan.. hehe =) =)

yezzzzzaaaaa... iwan datang batang benar amek aku.. hehe.
tapi nek ktm jer la.. iwan xbeli keta lagi.. =) =)
so tup tap.. tup tap.. dalam kul 11 aku sampai ktm batang benar..
iwan sampai dulu.. so iwan la yang kena tunggu aku kan..
hehehehe.. i like it so much... hehehehe =) =)

sampai mid terus g beli tiket wayang..
wo.. bulan pose tengok wayang kan.. hehe..
ala tengok wayang jer kan... bukan wat wayang pun!!!

wa sangat bez....... tengok THE LAST AIRBENDER ...

cite ni memamg sangat seronok..
ade airbander(unsur angin)
ade firebander (unsur api)
ade waterbander (unsur air)
ade erthbander(unsur tanah)
aku bagi 5 starts la kat cite ni...
memang sangat bez okey!!!
rase cam nak tengok je lagi... hehehe =)
cam nak tengok THE LAST AIRBENDER 3D pulak..
hehehehehe =) =)

aang = avatar.. airbander..
katara = waterbander


putera zuko = firebander
sokka = abang katara

avatar movie.. avatar movie ni.. comei.. hehehe =)


"aang" yang pegang watak avatar dalam the last airbender movie ni..
muke dia cam same sangat2 ngan avatar yang cartoon nyer..
comei la budak ni.. hehehe =) =)
cute je tengok dia gune kuasa avatar dia...

heheh... memang aku kasi 5 starts la tuk movie ni..
sangat berpuas hati =)
pastu g lepak 2 jap...

iwan nak berbuka kat pizza hut.. tapi penuh pulak..
g domino pizza pun same..
last2 kiteorang g berbuka kat mcd jer...
pas buka tu terus balik la..
kang aku sampai kat batang benar lambat pulak..
iwan kat bandar tasik selatan jer...
pastu tukar nek lrt pulak... =)
dia duk ampang jer... =) =) nek lrt kejap jer..
ktm yang lame... =) =)

k la tata.. titi... tutu...
wish me luck tau tuk exam final tuk ari isnin n rabu ni... =) =)
GO2 AYU... GO2 AYU...
SEMOGA AKU BERJAYA TUK EXAM FINAL NI...
AMIN.... =) =)


0 comments: