Tuesday, November 30, 2010

Carls junior

hari sabtu lepas.. lepas jer balik dari kerja.. terus siap2 untuk tonton movie.. unstoppable.. best cerita ini.. cerita ni membuat kan aku tergelak2 sampai kak ikin cakap aku macam budak2!! hehe.. xkesah lah aku.. hehe... =) =) syok2 tengok cerita ini.. so siapa2 yang bercadang untuk tengok wayang weekend ni. boleh la senarai kan cerita ni dalam top list anda.. huhu =)

ni first time makan burger kat carls junior dekat mid velly.. kak ikin yang ajak makan.. aku pun follow jer la.. lagi pun saje2 jer nak try kedai makan yang xpernah aku masuk lagi kan... so masuk2 aku order mushroom burger.. yum2!! sangat2 puas hati aku makan dekat sane.. dah la burger dia mak ai.. gedabak la besar kan.. kenyang aku makan.. tu pun aku makan yang single tau.. mek set medium...

okey la malas nak type banyak2.. tengok jer la picture kat bawah ni okey.. hehehe =)




saliha tengah nak rasmi burger..


tengok air dia.. ni set medium tau.. air dia yang medium macam air large dekat macd..
so bayang kan la air dia yang large dia macam mane kan..


kak ikin.. kawan tempat kerja..

lawan2.. minum air tu.. huhu.. ha cepat2 sape minum paling banyak..
huhu.. tapi xabis pun air nyer




okey la itu sahaja.. kang esok2 aku update lagi ek.. dah xde idea nak tulis apa... =) =)

0 comments: