Thursday, November 18, 2010

Raya aidiladha

selamat hari raya semua umat2 islam di seluruh dunia yang menyambut hari raya aidiladha... dikesempatan ini aku nak memohon maaf jika ada tersalah or tersasul cakap dekat sape2 la kan..
maaf zahir batin ye kawan2 yang dikenali siapa2 jer la kan... =) =)'

ingat kan raya tahun ni cam xmeriah kan.. sebab cuti raya tahun ni just dapat sehari jer.. abang2 aku pun same lah cuti pun sehari jer.. so macam mana nak balik kan.. selasa still kerja lagi kan...umm..mule2 rase sedih la jugak kan...nak buat macam mane kan.. kena terima dah kerja kan.

last2 call mak.. sebab rindu sangat2.. sekarang dah kerja wajib call mak twice a day okey!! sebab sayang mak la.. hehehe =) =) cakap dekat mak.. macam mane nak balik kan.. aku pun bagi la idea yang bernas.. mak datang la klang jer.. senang kan.. senang nak berkumpul adik beradik kan..mak pun setuju la kan... hehehe... lagi pun along duk kepong jer so senang sangat la kan...!!

sayang la mak.. maaf ye mak.. sebab kena datang cini.. cian mak kan.. time kasih mak sebab masak yang sedap2 untuk kiteorang... =) =) banyak sangat mak masak... =) =) time kasih mak...
seronok raye tahun ni sebab semua dik beradik aku ade.. tapi.................... yang xbez nyer ajmal anak angah kena tahan kat ward sebab kena jangkitan paru2... huhu.. sedih2.. cian dia... =) ajmal cepat cihat okey.. kang cik de bagi gule2... =) =)

banyak la masak.. ketupat... rendang.. kauh kacang.. semua sedap... kredit to my mom banyak2.. =) =) kasih sayang seorang ibu itu xternilai kasih nyer sampai kite pun kadang2 dapat merasai walaupun dalam diam.. sebab ibu yang mengandungkan kite kan.. =) =) time kasih mak.. =) =)

abang aku number 3 yang hantar aku balik... naik kereta along... aji pun ikut.. sebab dah janji nak bawak yana dan alin pergi i-city.. cian dorang sebab nak sangat pergi sane kan.. sebab dorang nak tengok sangat2 lampu2 itu okey!!

aku xikut sebab banyak lagi kerja yang tergendala nak buat.. lagi pun hari ni kerja kul 8.30 pagi.. so kena la rest banyak2 kan... =) =) hari ni pulak duty aku kena key in 2 okey!! huhu.. aku ni cepat mengelabah okey!! hehehe.... stress uuuuuuu... u tau x??? huhu... tapi alhamdulillah.. susah tu memang susah kan.. tapi kena jugak la cube kan.. kalau x sampai bile nak pandai kan..
so aku pun just go on jer la.. terima lah apa nak jadi kan... =) =)

time kasih banyak2 kat senior2 staff yang banyak mengajar aku... banyak pulak tu aku bertanye..!!! banyak pulak aku buat salah.. huhu... key in pulak lambat.. huhu.. maaf yer rakan2 saya budak baru belajar... time kasih to : emi, abg saiful, kak shikin, jais, kak rube, priya... thanx la... sebab sudi ajar aku yang lambat ni yer...=) =)

okey la... tatata .... =) =) nak tito.. esok kerja pagi jugak... kul 8.30 pagi... esok duty prepare =)

0 comments: