Wednesday, January 13, 2016

rambut baru kita!! tq ayah!!


pendek dah rambut dia.. ni ayah yang gunting.. duk tung tang dalam bilik air berdua... ni la hasil nya... ayah kata rambut abang da panjang. mama suh botak kan je. tapi ayah xnak.. dia kata gunting pendek je... baik ayah... alaaa... da hilang da rambut kerinting dia... baru ingat nak biar panjang pastu nak ikat... baru rock star cikit kan... hohoho.. !!!!

bila da gunting rambut dia... lagi active bebenor abang haziq ni... aduhai.... pening ngan dia... tapi nasib baik abang haziq pandai bawak diri.. tup2 diam je dia dah tidur sendiri. tq abang haziq sebab faham mama banyak kerja nak buat... nak kemas rumah... basuh baju.. update blog... eh... haha... xpe curi nasa untuk gembirakan diri sendiri dengan buat apa yang kita sangat suka.... 



hai abang haziq... tengok dahi tu... duk panjat sana sini... jap lagi... uwaaaa.... pastu okey sambung main lasak2 balik.  buat la abang oi... mama xkawal abang... biar abang explore cikit... bagi sel2 otak bergabung... tapi kat rumah orang behave ye.. nanti malu mama n ayah... huhu. bulan 4 insyaallah... sorang lagi hero akan keluar... oh... macam mana la ayah nak handle ye... good luck ayah.... hahaha..... ;) 

0 comments: